Еърсофт Видеа – YouTube канали за еърсофт

Днес сме на тема Еърсофт Видеа. Няма нищо по-добро, което да показва изцяло екшъна, който предоставя еърсофта, от едно добро „first person“ видео на реална игра. За щастие по света има много запалени играчи, които успешно се подвизават като YouTube влогъри и прославят еърсофта из целия свят 🙂 В тази статия ще изборим няколко от най-популярните канали, които да последвате, за да си оползотворявате времето в очакване на следващата игра при нас.

 

Dutch The Hooligan

Играч и влогър от Америка, който прави чудесни „first person“ видеа. Доста добър както в стрелбата, така и във видеата. Предпочитаните от него реплики са варианти на познатата М4. Спонсориран е от американската еърсофт компания Umbrela Armory и използва предимно техни реплики. Старае се да прави предимно екшън видеа от игри, като използва множество камери и дори в последните си видеа е започнал да ползва дрон за въздушни кадри.

 

NOVRITSCH

Един от най-известните еърсофт влогъри с над 3 милиона абонати в YouTube. Определено най-известният снайперист сред влогърите, по народност е Австриец. Напоследък прави доста видеа приличащи на ревюта с доза хумор в тях. Но е във вихъра си, когато е със собствения си снайпер SSG-24, който екслкузивно може да закупите само от него. Видеото по-горе е от участието му в „Border War 10“, което пък е най-голямото еърсофт събитие в Европа, което се провежда веднъж годишно в Чехия.

 

Swamp Sniper

Сменяме континента и се връщаме обратно в Америка, за да ви запознаем със Swamp Sniper, собственик на терен за еърсофт, който си прави кефа и снима видеа докато го прави 🙂 По принип е снайперист, но хич не му пречи да играе с еърсофт лък, чудати реплики, тежки картечници и т.н. През терена месечно минават хиляди ентуасиасти и доста често има епични битки и странни сценарии – игри с „роботи“ и „зомбита“ например.  Приятел си е с Novritsch  и често рекламира неговия снайпер.

 

RedWolf Airsoft

Това е каналът на един от най-големите световни магазини за еърсофт екипировка. Момчетата се намират в Китай и имат достъп до почти всичко от света на еърсофта. Правят страхотни ревюта, добре заснети и примесени с доста чувство за хумор. Имат страшно много еърсофт видеа като всяко едно си заслужава гледането. За това ви предлагаме да си вземете отпуска и да прегледате целия канал 🙂

 

House Gamers AIrsoft

Група канадски младежи стоят зад този канал. Правят разнообразни весели клипове като този по-горе с пистолет-снайпер 🙂 Видеата им имат лек, неангажиращ характер и са подходящи, ако искате нещо да ви върви в бекграунда и да му хвърляте по едно око.

 

За сега спираме до тук, защото така или иначе изброените канали са достатъчни, за да запълнят свободното ви време пред компютъра или телефона за месеци напред. Обещаваме да има продължение. И междувременно не забравяйте да си направите резервация за еърсофт игра при нас.

Искаме да чуем вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.