ЕЪРСОФТ / AIRSOFT

Еърсофт реплика
Играй на живо!
Истинско военно преживяване

Предлагаме уникално приключение за любителите на екшъна. Елате на нашето бойно поле за да влезете в реалистична отборна битка срещу вашите опоненти. Съревновавайте се във всеки един от уникалните ни игрови сценарии и си тръгнете с по-широка усмивка от всякога!

Нашият еърсофт терен

Еърсофт Карта - Бойно Поле

Еърсофт игрището ни се намира в края на бул. Ломско шосе, до кръстовището с Околовръстното, само на 20 минути от центъра на София. На терена е наличен удобен паркинг за вашите автомобили. А за хората без кола, метростанции „Обеля“ и „Ломско шосе“ са на около 2км разстояние а спирките на автобуси №150, №30 и №31 са на около 300 метра от терена.

Екипът ни се е постарал да оформи разнообразен и добре балансиран терен предоставящ всички видове военносимулационни ситуации – от бой на открито, до такъв в гориста местност и CQB(Сражения в затворени пространства) Всички те се провеждат в някой от нашите координирани игрови сценарии, които ще направят изживяването ви на терена изпълнено с екшън и адреналин.

Екипировката

Еърсофт екипировката която предлагаме е специално подбрана така, че да ви даде максимална доза реализъм по време на вашата игра, като същевременно е максимално безопасна. 

на ваше разположение са:
Airsoft AK47
Kalashnikov AK47

русия

Airsoft G36
Heckler & Koch G36

Германия

Colt M4

АМЕРИКА

Airsoft MP5
Heckler & Koch MP5SD

Германия

Kalashnikov Specnaz

Русия

Еърсофт репликите са напълно реалистични копия на бойните оръжия. Всичките ни реплики са тъй наречените AEG(Автоматични Електрически Оръжия) и работят посредством електромотори и система от зъбни колела и пневматика, които позволяват изстрелването на 6мм пластмасови топчета. Всяка реплика може да работи в полуавтоматичен режим(изстрелване на едно топче при всяко натискане), както и в автоматичен(изстрелване на няколко топчета едно след друго при натиснат спусък).

Допълнителна екипировка:
Предпазни очила
Предпазна маска
Военна шапка
"Бронирана" жилетка
Отборна лента

За да осигурим вашата безопасност, по време на игра е позволена само единична стрелба като също така репликите са настроени да изстрелват топчетата със скорост малко под 100 метра в секунда. Това осигурява добра далекобойност и свежда усещането от попаденията по тялото от леко „тупване“ до лесно поносима болка. Носенето на балистичните очила по време на игра е абсолютно задължително и е основен фактор за вашата безопасност. Телените маски предпазват от попадения в областта на лицето, като тяхната употреба е препоръчителна. Също така, имайки предвид пресечения терен, е желателно да сте с удобни обувки(по възможност т.нар. туристически) и удобни дрехи.

Let’s Build Your Dream Bike!

Amet risus, tempor scelerisque posuere tortor sed lobortis non sem venenatis nunc quisque neque, amet sapien in velit odio.