Teambuilding

уникално преживяване за екипа ви!
“Ще успеете ли да се справите с един истински екшън тиймбилдинг?”
Airsoft Player Sofia BoinoPole
Кои сме ние?

BoinoPole.bg има за цел да създаде едно уникално изживяване за вашите служители и да ги накара да се обединят около общата цел както на бойното поле, така и във всекидневните си работни задължения.  Имаме за цел да изкараме хората от понякога монотонното ежедневие и да ги поставим в реалистична игра, която енергизира, сплотява екипи, мотивира и оставя траен спомен във всеки.

Ако искате да включите екипа си във върховното отборно изживяване, за което ще се говори дълго в офиса, елате на бойното поле и Играйте на живо!


Защо Еърсофт?                                                  

Еърсофтът (от англ. Airsoft) е военносимулативна игра пресъздаваща военни действия до максимален реализъм. Провежда се на специално подготвен за целта терен, където играчите се разделят на отбори и използват напълно реалистични реплики на бойни оръжия, изстрелващи 6 милиметрови пластмасови топчета, с които поразяват противниците.

Тази контролирана, екстремна среда действа по изключителен начин на играчите, забравят се стандартния модел на поведение и обичайните задръжки, което кара хората да бъдат себе си. В същото време екипният характер на играта сплотява служителите, изкарва наяве лидерски качества, умения за планиране и вземане на решения в стресови ситуации и повлиява още куп важни елементи за личностното развитие на вашите служители. Допълнителен важен плюс е, че играта има активен спортен характер и се провежда навън, на чист въздух сред природата.


Какви са предимствата на този тип тиймбилдинг и ползите за вашата компания?

→ Играта е динамично приключение сред природата, което мотивира и енергизира екипа.

→ Неочакваните обрати по време на играта повишават способността за адаптиране към динамично променяща се среда.

→ Нуждата от планиране и изготвяне на стратегия дава възможност на всеки от участниците да се изяви и стимулира членовете на екипа активно да комуникират помежду си.

→ Играта надгражда екипния дух, спомага за неформалното сближаване на участниците, като същевременно те се забавляват, спортуват и се освобождават от натрупания стрес.

→ Различните сценарии на играта могат да бъдат адаптирани специално за постигане на желаните от вас цели за екипа ви.

→ Еърсофт тиймбилдингът е уникално преживяване, до което повечето хора ще се докоснат за първи път и ще остави дълбок положителен емоционален ефект върху всеки от тях.


Вижте и нашето промо видео заснето на терена: https://youtu.be/7PyIXVDeTMU

Посетете нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/boinopole/

Видео от първо лице заснето по време на игра: https://youtu.be/q7SRAKtZZIQ

"Страхотно преживяване!"

4.9
4.9/5
От 150+ оценки от клиенти

4.9

33 оценки

4.9

117 оценки

Резервирайте вашето събитие сега!