Ваучер за подарък

Ваучер за подарък - Повиквателна заповед
ПОДАРИ НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ!
Уникален ваучер за подарък

Представяме ви нашия еърсофт ваучер за подарък оформен като „Повиквателна заповед“ за казарма от доброто старо време, когато тя дебнеше всеки физически здрав младеж да навърши пълнолетие.

За щастие задължителния характер на казармата отдавна е отминал, но това не пречи да подарите на някой ваш близък една частица от това усещане. Стресирания поглед на получилия „заповедта“ е допълнителен бонус за вас 🙂

Ваучерът включва

Ваучерът има място за персонализация, като може да напишете името на щастливеца, който ще го ползва, нещо шеговито или каквото друго вие прецените. Изработен е от качествена хартия и има доста реалистичен вид, което го прави достоен за подарък.

Тъй като винаги е по-приятно еърсофт да се играе с компания от добри бойни другари, ви съветваме да закупите два или повече ваучера, за да може получателят им да покани приятел/и с него/нея

За да поръчате ваучер е нужно да ни изпратите имената ви, телефон и адрес на офис на Еконт/Спиди до който да ги изпратим. Може да ни пишете на посочения по-долу мейл или през контакната форма на сайта. 

Заплаща се само стойността на играта(30лв за всеки ваучер) и доставката. За да се използват след като ги подарите е нужно предварително да се направи резервация за игра, като на място преди играта ще трябва да предоставите и самите ваучери.